RockthewestandHawaii2.reismee.nl

Denver - Honolulu

Aloha!!!! We zijn in Hawaii. Gisteren (3 augustus)zijn we na een vlucht van 7,5 uur geland op Honolulu Airport. Van daar zijn we met de bus naar Alamo gebracht waar we onze huurauto voor deze week konden ophalen. Deze keer drongen ze niet aan op een upgrade maar toen we de auto mochten uitzoeken bleken er geen SUV´s meer te zijn. We konden wel een Jeep uitzoeken zonder meerprijs. Mitch gelijk helemaal door het dolle heen dat we een Jeep uit mochten zoeken dus dat hebben we toen maar gedaan. We rijden nu dus in een rode Jeep Wrangler Unlimited, eigenlijk best wel leuk. Nadat we de spits doorworsteld hebben kwamen we om 17:00 uur aan in het hotel. Na een opfrisbeurt zijn we bij het Lulu's gaan eten, het restaurant dat grenst aan ons hotel. Er was live muziek en het was erg gezellig en wehebbenlekker gegeten. Toen we nog even het strand opgewandeld zijn zagen we allemaal mensen op een rij zitten en dachten wat doen die daar nu? Een vriendelijke meneer zei ons dat er zo vuurwerk kwam dus wij zijn toen ook maar gaan zitten. Hierna zijn we lekker ons bedje ingedoken want we hebben weer te maken met een tijdsverschil van 3 uur vroeger dan Denver. Het verschil met Nederland is nu dus 11 uur vroeger.

Mahalo